• Szkolna wideoteka

• Niezwykła lekcja przyrody

• Polonez w wykonaniu klas ósmych w roku szkolnym 2022 -2023 cz.1

• Polonez w wykonaniu klas ósmych w roku szkolnym 2022 - 2023 cz.2

• Warsztaty filmowe "Tornistra" w Wytwórni Filmów Oświatowych w Łodzi - 23 V 2023r.

• #smachallengedlakingi

• EKOPRACOWNIA - Zielone Serce Szkoły

• Nauczyciele opowiadają - Pani Halina Borucińska

• Pomóż mi usłyszeć świat

• Miasteczko z koziołkiem w herbie

• Witamy!

• Szkoła Podstawowa im. Bolesława Prusa w Kałuszynie

• Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas. Vestibulum tortor quam, feugiat vitae, ultricies eget, tempor sit amet, ante. Donec eu libero sit amet quam egestas semper. Aenean ultricies mi vitae est. Mauris placerat eleifend leo. Quisque sit amet est et sapien ullamcorper pharetra.

• Niepodlegli Razem 2022

• XIV Powiatowy Dzień Kultury Żydowskiej - 13 XII 2022r.

• Szkoła Podstawowa im. Bolesława Prusa w Kałuszynie

• Nagłówek

• Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Sint, adipisci, quibusdam, ad ab quisquam esse aspernatur exercitationem aliquam at fugit omnis vitae recusandae eveniet.

Inventore, aliquam sequi nisi velit magnam accusamus reprehenderit nemo necessitatibus doloribus molestiae fugit repellat repudiandae dolor. Incidunt, nulla quidem illo suscipit nihil!Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit.

• Nagłówek

• Biała Szkoła 2023r